Patiekalai.lt
Patarimai
Patarimu archyvas
Jeigu valgis per aštrus
Cukrus ir svogūnai
Gaminant maistą naudojama cukraus pudra
Kiaušiniai
Mėsos laikymas
Cukrus ir svogūnai
Gaminant maistą naudojama cukraus pudra
Kiaušiniai
Mėsos laikymas
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Salotos iš šviežių kopūstų - Jei gaminate patiekalus iš šviežių kopūstų, stiprų kvapą galite sumažinti įdėdami į puodą ar kitą indą riekutę duonos ar įpildami šiek tiek pieno. Kopūstus virkite atidengtus....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pirmame kurse sunku bus mokytis pirmus keletą metų, po to bus lengviau.