Receptai
Aštri vištiena tešloje
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1/2 kg vištienos filė;
aliejaus.
Tešlai: 3 šaukštai miltų;
kiaušinis;
2 šaukšteliai maltų raudonųjų paprikų;
po 1-1/2 šaukštelio maltų česnakų ir imbierų;
žiupsnelis druskos.
Padažui: saldžioji paprika;
aliejaus;
stiklinė natūralaus jogurto;
2 šaukšteliai sojų padažo;
2 šaukšteliai citrinų sulčių;
šaukštelis aštriųjų prieskonių mišinio;
druskos.
Veiksmai :
Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Paruoškite tešlą. Į dubenį suberkite persijotus miltus, raudonąsias paprikas, česnakus, imbierus ir druską. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Į tešlą sumerkite vištienos kubelius ir palikite pastovėti 4 valandas. Tešloje pamirkytus vištienos kubelius sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite, kol apskrus. Iškepusius laikykite šiltai.
Papriką padalinkite pusiau ir išskobkite. Tada numazgokite ir suraikykite plonais šiaudeliais. Juos berkite į karštą aliejų ir pakepinkite. Tuomet supilkite jogurtą, pagardinkite aštriaisiais prieskoniais, pasūdykite ir išmaišykite. Į padažą sudėkite iškeptą vištieną ir pakaitinkite dar 4-5 minutes. Paskui paskaninkite citrinų sultimis, sojų padažu ir išmaišykite. Papuoškite melisų lapeliais ir patiekite.
Tinka vartoti su :
Puošti: šviežių melisų lapelių.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patarimai spaudžiant sultis ir konservuojant - • Atrinkite geros kokybės vaisius ir uogas. • Išrinkite pažeistus ir papuvusius vaisius bei uogas. • Paisykite švaros. • Kruopščiai nugriebkite putas! Putose būna bakterijų ir pelėsių. • Stiklainius arba butelius pripilkite iki pat vir...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Italija Viename Sicilijos bare kur aišku renkasi tik tikri italai vieną dieną užeina negras... Atsisėda priebaro, užsisako viskio... Bare kapų tyla.. po kokių 10 minučių vienas italas neiskentes sako : - Klausyk nygeri.. o tu žinai kodėl tu visas juodas o tavo rankų plaštakos baltos? - Ne atsako negras, nežinau - Ogi todėl, kad kai mes tave dažėme tu rankomis į sieną buvai atsirėmęs Baras lūžta.. Po kelių minučių tas pats italas vėl klausia: - Nigeri a nigeri o tu žinai kodėl tu juodas o tavo padai balti ? - Ne nežinau, sako negras - Ogi todėl, kad kai tave mes dažėme tu juk stovėjai.. Visas baras išlūžo vėl.. Čia negras baigė gerti viskį.. numetė pinigus ( tipo atsiskaitė ) Ir sako tam pačiam italui: - O tu žinai kodėl tu visas baltas o tavo šiknos skylė juoda? - Nu ne nežinau sako italas - Ogi todėl, kad kai aš tave dariau man dar dažai nebuvo išdžiūvę......