Receptai
Balandėliai su grybais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
10 baltagūžių kopūstų lapų,druskos, vandens.
Troškinimui:
2 šaukštai riebalų,
3 šaukštai grietinės.
Įdarui:
Grybų,
rūkytų lašinukų,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
gabalėlis saliero,
0,5 stiklinės ryžių košės.
Veiksmai :
Grybų įdarą pagaminti su rūkytais lašinukais, pridėti 2 šaukštus pomidorų tyrės, gabalėlį saliero ir 0,5 stiklinės birios ryžių košės.Kopūstų lapus arba visą minkštą kopūsto gūžę išvirti pasūdytame vandenyje. Lapkočius išmušti arba išpjauti. Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėti 2—3 šaukštus įdaro ir suvynioti. Balandėlius apkepinti riebaluose ir troškinti ant viryklės uždengtame žemame troškintuve arba orkaitėje keptuve. Baigiant troškinti, įdėti grietinės , kuri atstoja padažą. Galima pagaminti ir grietinės padažą su miltais. Patiekti su virtomis bulvėmis ir agurkų arba morkų salotomis. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patarimai spaudžiant sultis ir konservuojant - • Atrinkite geros kokybės vaisius ir uogas. • Išrinkite pažeistus ir papuvusius vaisius bei uogas. • Paisykite švaros. • Kruopščiai nugriebkite putas! Putose būna bakterijų ir pelėsių. • Stiklainius arba butelius pripilkite iki pat vir...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Žinai, vakar man pavogė magą iš mašinos
- O mentūroj buvai ?
- Buvau. Sakė, kad ne jie