Receptai
Bulvių - varškės pyragėliai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
150g varškės3 virtos bulvės
100ml aliejaus
truputis druskos
3 šaukštai grietinės
Veiksmai :
1.Varškę su virtom bulvėm sutrinti2.Įdėti druskos į masę
3.Į masę įdėti 1 šaukštą grietinės
4.Suformuoti kukulius iš masės kurią gavot.
5.Supylus aliejų į keptuvę kepti pyragėlius
Tinka vartoti su :
Galima valgyt su grietine ar kokiu kitu padažu...Skanaus!Receptą atsiuntė mildux66
Receptą atsiuntė: mildux66
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):taip,uzmirso pamineti kiausa ir krakmola ir miltus..man keptuvej tezta tad dejau i orkaite ;)
nu cia tai jau ne pyrageliai bet kazkokie suns sudai gavosi istize.
Sutinku,kad pamirso paminet kiausinius ir krakmola.As virtas bulves tarkuoju per burokine tarka ir bulviu dedu maziau negu varskes.Paprasta ir skanu :)
idekit krakmolo sauksta, tada jie neisirs. Einu kept :)
Nu ka zinau man ti skanu
MIELOS MANO, CIA PAMIRSO PAMINETI KIAUSINI IR MILTUS, I MASE IMUSUS KIAUSINI IR MILTU, GERAI ISMINKYTI IR TADA FORMUOTI BLYNELIUS IR KEPTI ALIEJUJE.... TADA LAABAI SKANUS YPAC SU GRYBU PADAZU....
SKANAUS
nezinau ar skanus ar ne bet pagamint reik moket .jei nemokejot tai neskanus ir gavos.
siaubas blynai jo cia neblynai cia koskoks siaubas as sutinku su as kur rase kad isire blynai gavos gal acipeikiak zmogau tokius receptus rasyti siaubas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu pasakykit, ar nieko nepamirsot pamineti? Ar pasisaipyti norejot? - siaubas kokie neskanus ir isire blyneliai gavosi...:(((((((((
pukus receptukas.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ėjo ežiukas mišku ir įkrito į duobę.Lipa lipa iš duobės ir niekaip išlipt negali. Tada ežiukas sako sau pačiam
-Nu jei ir šį kartą nepavyks išlipti tai spjausiu į viską ir namo eisiu!