Receptai
Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
10g saulėgrąžų aliejaus, 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo, 40g rudųjų konservuotų pupelių, 5g Valdorfo aitriosios adžikos, 1g druskos, 2g baziliko lapelių, 20g raudonųjų ikrų, 20g citrinosVeiksmai :
Foliją patepkite 10g saulėgrąžų aliejumi. Supjaustykite mažais kubeliais 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo ir pridėkite 40g rudųjų konservuotų pupelių. Daržoves apšlakstykite 10g saulėgrąžų aliejaus, 5g Valdorfo aitriosios adžikos ir 1g druskos . Paruoštas daržoves sudėkite ant folijos, ant jų sudėkite 2g baziliko lapelių, ant daržovių dėkite 150g oda į viršų sterko su oda filė (odą nuo žvynų nuskuskite), kurią apšlakstykite 5g citrinos sunka, pagardinkite 1g druskos ir 0,5g maltos ciberžolės. Foliją viršuje gražiai užlankstykite ir kepkite 200 C temperatūros orkaitėje 20 min. Iškeptą žuvį išimkite iš folijos ir atidėkite į šoną. Iš folijos lėkštėn per vidurį supilkite daržoves, ant jų uždėkite žuvį, po atknojusia odelę dėkite 20g raudonųjų ikrų, šalia dėkite 20g citrinos skiltelę.
Vincentas Sakas
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kalakutienos maistingumas - Sveiko maisto specialistai teigia, kad per dieną reikia suvalgyti ne mažiau kaip 100 g mėsos. Norint sumažinti sočiųjų riebalų bei cholesterolio kiekį maiste, patartina rinktis kalakutienos mėsą. Lyginant su kitomis mėsos rūšimis, kalakutien...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kaip tau sekasi darbas?
- Geriau neklausk! Viršininkas nori, kad dirbtume už tris… Dar
gerai, kad esame penkiese.