Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Grybai, troškinti su obuoliais


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

500 g grybų,
3 šaukštai margarino arba sviesto,
3 rūgštūs obuoliai,
1 šaukštas miltų,
0,5 stiklinės sultinio,
0,5 stiklinės grietinės, druskos, krapų.

Veiksmai :

Paruoštų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, kotelius supjaustyti plonais skridinėliais ir troškinti riebaluose. Kai grybai paminkštės, sudėti gabalėliais supjaustytus obuolius ir dar patroškinti.Miltus sumaišyti su šaltu skysčiu, supilti į grybus ir viską dar pavirti.Pridėti grietinės, pakaitinti, kol užvirs, tada pasūdyti. Patiekti su šviežiomis virtomis bulvėmis ir pomidorų salotomis. Skanaus!

Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Filemonas, Sikstas, Rimkantas, Girmantė, Odeta.

Pasveikink!

Anekdotas

Skrenda girta varna po baliaus: -Kukū kukū, tfu, blet, kar kar...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą