Receptai
Įdaryta lydeka (2)
Sudėtingumo lygis:
![Įdaryta lydeka (2)](/images/recipes_photos/patiekalai-lt-receptai-idaryta-lydeka--2-526159-4-thumb.jpg)
Jums prireiks :
- 1 lydeka ( apie 1-1,5 kg.);
- 2 svogūnai;
- 2 morkos;
- 200 g. mėsos (kiauliena, jautiena ir pan.);
- 3 kiaušiniai;
- 2-3 riekės batono;
- druska;
- pipirai;
- prieskonių mišinys žuviai.
Veiksmai :
Išvalome lydeką , atsargiai nulupame odą, išimame kaulą ir ištraukiame žuvies mėsą. Žuvies mėsą ir pasirinktą mėsą sumalame mėsmale arba smulkiai sukapojame.
Svogūnus ir morkas susmulkiname ir truputi pakepiname, kad suminkštėtų. Taip pat kietai išverdame 2 kiaušinius . Batoną užpilame vandeniu, kad jis taptų minkštas.
Į faršą sudedame keptas daržoves, sutrintus virtus kiaušinius ir batoną, viską paskaniname prieskoniais, įmušame žalią kiaušinį ir išmaišome. Paruoštu įdaru prikemšame lydekos odą ir užsiuvame.
Kepimo indą ištepame aliejumi, įdedame lydeką ir kepame įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
![](https://patiekalai.lt/images/reitingai/reitingas5.gif)
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Blynų tešlą pagardinkite alumi - Jeigu norite pagardinti blynų tešlą, įpilkite šaukštą alaus. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kavinėje vaišinasi vyriškis. Geria svaigalus. Pro šalį eina vienuolė. Susiduria su vyriškio žvilgsniu ir ima priekaištauti: - Kaip tu gali vėjais leisti gyvenimą šitokiame nedorybės liūne?! - Čiagi jokios nedorybės, sesute... - Ana,- piktokai prisistato vienuolė. - Taigi, Ana. Normalu. Aš gurkšnoju. - Tai irgi rūstina Dievą,- sako vienuolė. - O tu, sese Ana, esi ragavusi bent sykį?- klausia vyriškis. - Ne!- piktinasi vienuolė. - Tai kaip gali smerkti? Va, nupirksiu tau gėrimo, kai paragausi, tada... - Jokiu būdu! Žmonės matytų, kad vienuolė geria svaigalus... - Aš paprašysiu, kad tau įpiltų į puodelį,- sako vyriškis. Vienuolė nenoromis nusileidžia. Vyriškis nueina prie baro ir sako: - Man dvi taures degtinės, bet vieną supilkit į arbatos puodelį. Barmenas atsigręžia: - Ką, vėl ta sesuo Ana?