Receptai
Įdarytas maltos mėsos kepsnys
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
300g jautienos100g kiaulienos
1 svogūnas
5 šaukštai taukų
50g pyrago
2 virinti kiaušiniai
2 šaukštai džiūvėsėlių
1 kiaušinis
druskos, pipirų
Veiksmai :
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir pyragas sumalami, į masę įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, pasūdoma ir gerai išsukama. Ant lentelės paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa, suformuojamas pailgas plokščias gabalas, į jo vidurį eile dedami virti kiaušiniai ir uždengiami mėsa, suformuojant pailgą kepsnį. Kepsnys apvoliojamas džiūvėsiais, dedamas į skardą su įkaitintais riebalais , palaistomas karštais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje. Kepama 40 minučių, nuolat palaistant. Iškepęs vyniotinis ataušinamas, supjaustomas 1,5cm riekutėmis, sudedamas į pailgą lėkštę ir papuošiamas petražolių lapeliais.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip biriai išvirti ryžius? - Kaip biriai išvirti ryžius? Nuplauti ryžiai suberiami i verdantį pasūdytą vandenį (3 l vandens, 30 g druskos, 0,5 kg ryžių) ir verdami ant mažos ugnies. Išvirusius ryžius reikia supilti į sietelį ir perpilti karštu vandeniu. Kai vanduo nute...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Adomui ir Ievai buvo bepigu: jam nereikėjo klausytis jos pasakojimų apie nuostabius vyrus, už kurių ji galėjo ištekėti, o jai – apie tai, kaip skaniai moka gaminti jo mama.