Receptai
Ievutės pyragas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Tešlai : 1,5 stiklinės miltų,
120 g margarino,
0,5 stiklinės cukraus pudros,
1 kiaušinis,
100 g grietinės ( manau, galima keisti jogurtu).
Viską suminkom ir 2 val dedam į šaldytuvą. Tada patepam formą aliejumi, išklojam tešla, uždengiame folija arba kepimo popieriumi ir kepame 15 min. Po to uždedame įdarą ir dar kepame 30 min.
Įdaras : 100 g cukraus,
3 šaukštai medaus,
1 stiklinė džiovintų vaisių,
1 stiklinė riešutų,
1 stiklinė grietinės ,
migdolų esencijos lašas.
Veiksmai :
Cukrų ,medų pakaitinam, kol ištirpsta, tada sudedam grietinę, gerai išsukam,dedam pasmulkintus vaisius ir riesutus. Viską gerai ir kruopščiai išmaišomTinka vartoti su :
Receptą atsiuntė RenataReceptą atsiuntė: RENATA
Dabartinis recepto įvertinimas:
![](https://patiekalai.lt/images/reitingai/reitingas3.gif)
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Nu nezin au as yr esu Ieva bet man tai is situ pyragu receptu tinginys labiasuiai patiko
nesamone neskanus ! galetu but geresnu!
juokauju gal ir saknus ?
Kaip ''Ievos'' pyragas :) bendravardis :D istikruju vienas is mano gaminamu
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gaidys eina pro grilių, kuriame kepamos sukasi vištos, pažiūri ir pasipiktina:
– Po šimts, vištidėje nebėra ką mindyti, o jos ramiai sau karuselėje supasi!