Receptai
Imbieriniai sausainiai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
50 g sviesto, 100 g cukraus, 200 g miltu, 1 kiaušinis, 2 šaukštai malto imbiero, pusė šaukštelio cinamono, pusė šaukštelio kepimo milteliųVeiksmai :
Sviestą išsukti iki purumo. Dėti kiaušinį ir prieskonius. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suminkyti tešlą ir nakčiai padėti į šaldytuvą.Iškočioti labai plonai ir supjaustyti kvadratėliais. Kepti neilgai ( greitai dega), sviestu išteptoje skardoje.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Toks lengvutis, kad net mano vyras iskepe pats :))
Yra tikrai daug geresniu receptu nei sitas. Jei isivaizduojate, kad cia bus tokie imbieriniai sausainiai, kokius daznai patiekia per Kalledas, tai uzmirskit. Tikrai nieko panasaus ir nieko skanaus.
o kaip suprast sviesta issikti iki purumo?gal ji pries tai islydyti?su kokiais instrumentais jus ji sukate?
mmm jamy ;D labai lengvas ;d
Lb saknūs sausaniai ir nesunkiai pagaminami :)
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną - Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlo...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žmogus tampa suaugusiu, kai jame miršta studentas.