Receptai
Kavos padaže troškinta jautiena
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500 g jautienos,2 svogūnai,
skiltelė česnako,
2 šaukštai riebalų,
šaukštas miltų,
0,5 stiklinės stiprios kavos,
¼ stiklinė vandens,
¼ stiklinės raudonojo vyno,
druskos,
pipirų,
mairūno.
Veiksmai :
Mėsą supjaustyti ir pakepinti. Tada apibarstyti druska, pipirais, kartu pakepti miltus, svogūnus, česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir viską patroškinti. Skanaus.Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Išleistuvių vakaras ekonomikos universitete. Naujosios rusų aukštuomenės atžalos apspitę savo mėgstamą profesorių ir nori įsiteikti: - Profesoriau, mes atsisveikindami susimesim ir nupirksim “kompą”. Norit? - Ne, nenoriu. - Tada susidėję nupirksim “ratus”. - Ne, nenoriu. - Profesoriau, per visą fakultetą sudėsim jums vilai. - Ne, nenoriu. - Profesoriau, kam tas turgus? Ar sunku pasakyti, ko norit? - Turiu vienintelį norą, kad jūs niekad niekam nesakytumėt, jog pas mane mokėtės...