Receptai
Keptas ešerys grybų padaže
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 kg nuvalytų ešerių,miltų, riebalų,
druskos, citrinos sulčių,
2.1 šaukštas sviesto arba kitų riebalų,
3.1 šaukštas miltų,
4.0,5 stiklinės žuvų arba grybų sultinio,
5.0,5 stiklinės grietinės,
6.1 šaukštas baltojo vyno arba citrinos sulčių,
7.1 rūgštus obuolys,
8.1 kiaušinio trynys,
9.125 g savo sultyse virtų grybų.
Veiksmai :
Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskonių ir viską pavirinti. Tada įdėti kiaušinio trynį. Žuvies gabalus užpilti pagamintu padažu, ant viršaus sudėti savo sultyse virtus grybus. Valgį patiekti karštą. Prie jo tinka virtos bulvės arba bulvių košė ir salotų lapelių arba ridikėlių salotos. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu per tirštas - Jei ruošiamas sūrio fondiu per tirštas, praskieskite trupučiu šilto vyno ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Italija Viename Sicilijos bare kur aišku renkasi tik tikri italai vieną dieną užeina negras... Atsisėda priebaro, užsisako viskio... Bare kapų tyla.. po kokių 10 minučių vienas italas neiskentes sako : - Klausyk nygeri.. o tu žinai kodėl tu visas juodas o tavo rankų plaštakos baltos? - Ne atsako negras, nežinau - Ogi todėl, kad kai mes tave dažėme tu rankomis į sieną buvai atsirėmęs Baras lūžta.. Po kelių minučių tas pats italas vėl klausia: - Nigeri a nigeri o tu žinai kodėl tu juodas o tavo padai balti ? - Ne nežinau, sako negras - Ogi todėl, kad kai tave mes dažėme tu juk stovėjai.. Visas baras išlūžo vėl.. Čia negras baigė gerti viskį.. numetė pinigus ( tipo atsiskaitė ) Ir sako tam pačiam italui: - O tu žinai kodėl tu visas baltas o tavo šiknos skylė juoda? - Nu ne nežinau sako italas - Ogi todėl, kad kai aš tave dariau man dar dažai nebuvo išdžiūvę......