Receptai
Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1kg vištų šlaunelių filė
1/4 stiklinės sojų padažo
šaukštas medaus
2 šaukštai aliejaus
Žemės riešutų padažui
Šaukštas aliejaus
2 šaukštai džiovintų svogūnų gabalėlių
3/4 stiklinės ištrinto žemės riešutų sviesto
pusė stiklinės kokoso
riešutų grietinėlės
šaukštas sojų padažo
2 šaukštai saldaus aitriosios paprikos padažo
pusė stiklinės vandens
pagal skonį druskos
Veiksmai :
1. Nuo šlaunelių filė nupjaustykite riebalus ir plėveles. Mėsą supjaustykite 2 cm ilgumo gabalėliais ir suverkite ant iešmų. Sudėkite į neaukštą stiklinį indą. Sumaišykite sojų padažą, medų bei aliejų ir užpilkite ant vištienos. Uždenkite maistine plėvele, šaldykite 2 valandas.
2. Padažui : mažame storadugniame prikaistuvyje pakaitinkite aliejų . Suberkite supjaustytą svogūną ir ant šiltos viryklės pakepinkite 30 sekundžių. Supilkite sojų, saldų aitriosios paprikos padažą, vandenį, suberkite druską, įdėkite žemės riešutų sviestą, kokoso riešutų grietinėlę ir rūpestingai išmaišykite. Kepinkite, kol padažas sutirštės.
3. Nuvarvinkite vištieną, marinatą palikite. Ant riebalais išteptų grotelių virš žarijų rėmo vidutinėje kaitrioje mėsos gabalėlius kepkite 8 minutes. Mėsą kuo dažniau vartykite ir laistykite marinatu. Kai mėsa iškeps, tuojau pat paduokite į stalą su žemės riešutų padažu.
Receptą atsiuntė Alma
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sviestas - Norint geriau išsukti sviestą, reikia naudoti šiek tiek suminkštintą, o ne visiškai ištirpintą. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Čeburaška atvaro pas Gena, visas laimingas:
- Gena, Gena, dovanų gavom 10 apelsinų, kiekvienam po 8-is!
Gena taip:
- Pala pala, kaip čia, 10 išviso, o kiekvienam po 8?
Čeburaška:
- Aij nežinau, aš savo 8 jau suvalgiau.