Receptai
Keptos krevetės su česnaku
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Šviežių tigrinių krevečių 0,5 kg
Marinavimui:
Citrinų sulčių - 2 šaukštų
Alyvų aliejaus - 2 šaukštų
Trinto česnako - pagal skonį
Imbiero
Veiksmai :
Krevetes išdarinėkite - palikite tik uodegytes ir perpjaukite jas pusiau.
Ant krevečių užpilkite paruoštą marinatą.
Krevetes kepkite 3-5 min, palaistydami likusiu marinatu.
Raudonas krevetes pateikite karštas.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):neitiketinai greita ir paprasta, nepaprastai skanu.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mokėkite pasirinkti ikrus - Didžiausią vertę pasaulinėje rinkoje turi grūdėtieji didžiojo eršketo (Beluga) ikrai. Jie rinkoje sudaro tik 5 proc. visų ikrų. Šie ikrai stambūs, pilki, o labiausiai vertinami yra pilkai žydri. Pasižymi skonio grynumu. Jų stikliniai indeli...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žmona sako vyrui:
- Brangusis, tu šįryt šėrei mūsų šunį?
- Taip, aš.
- Tu pašėrei – tau ir užkasti.