Receptai
Keptos žaliuokės
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Žaliuokės
Kiaušiniai
Miltai
Druska
Pipirai
Aliejus
Veiksmai :
Šiam patiekalui tinka tik lygios kepurėlės.Kotelius nupjauti, kepurėles gerai išplauti.Apibarstyti druska ir pipirais, pavolioti miltuose, tada išplaktame kiaušinyje ir kepti aliejuje, ant silpnos ugnies, kol gražiai apskrus.
Tinka vartoti su :
Valgyti su bulvėmis.Patiekiant galima užtepti majonezo.
Receptą atsiuntė: laima
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):nera nieko greiciau ir skaniau.. skamba taip paprastai o skonis nerealus..
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Svečiuose šeimininkė pakelia lėkstelę su pyragaičiais: -Vaišinkitės! -Ačiū, viena jau suvalgiau,-dėkoja svečias. Šeimininkė klastingai primerkia akį: -Na, sakykim ne vieną, o septynis, bet niekas čia neskaičiuoja!