Receptai
Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 l mėsos sultinio,500 g žirnelių,
1 stiklinė grietinės,
2 tryniai,
druskos,
cukraus,
petražolių lapelių.
Veiksmai :
Į verdantį sultinį sudėti žirnelius ir pavirti. Trynius ištrinti sudruska ir sumaišyti su grietine. Sriubą nukelti nuo ugnies ir
ataušinus, maišant užbalinti trynių ir grietinės mišiniu. Dar
pakaitinti. Patiekat užberti petražolės lapelių. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad sriuba būtų skani - Kad sriuba būtų skani, išvirtoje sriuboje nepalikite lauro lapelių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kareivis, nutaręs pajuokauti, paėmė aliuminio puoduką, apvertė ir nunešė karininkui:
-Pone kapitone, žiūrėkite, man išdavė puodelį be dugno!
Karininkas mąsliai apžiūri puodelį ir taria:
-Taip, netvarka... Jis ne tik be dugno, bet jo dar ir viršus užvirintas...