Receptai
Kraujiniai (dzūkiški) blynai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Pusė pakelio kefyro (250 gr.) Miltų,Šaukštelis sodos
Pusė stiklinės kiaulės kraujo (tik ką skerstos arba palaikyto šaldytuve)
Druskos, aliejaus arba taukų
Veiksmai :
Supilti kefyrą, kraują, miltus, sodą, druską. Viską gerai išmaišyti, kad tešla būtų grietinės tirštumo, ir kepti blynus keptuvėje su įkaitintu aliejumi arba taukais. Iškepę blynai įgauna tamsų atspalvį.Day.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):nwskanus buvo
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Baltymo nuo trynio atskyrimas - Norėdami atskirti baltymą nuo trynio, pradurkime kiaušinį adata dviejuose priešingose pusėse taip, kad ištekėtų baltymas....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du metalų pardavėjai:
- Pirkau 1989 m. zapą
- Koks variklis?
- Aliumininis.