Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Marinuota jautienos išpjova


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

6 žmonėms

1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui:
2.200g sojų padažo
3.200g kečupo
4.200g apelsinų sulčių
5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas)
6.1 smulkintas česnakas,
grūstų juodųjų pipirų
nebūtina: TABASCO padažo mėgstantiems aštriai



Veiksmai :

Sumaišyti lygiomis dalimis sojas, kečupą ir apelsinų sultis. Imbierą nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka arba smulkiai sukapoti. Česnako skilteles smulkiai sukapoti. Viską sumaišyti su padažu, pridėti grūstų pipirų ir TABASCO padažo pagal skonį. Druskos dėti nereikia, nes sūrumą suteikia sojų padažas.
Nuo jautienos išpjovos (pageidautina nešaldytos) nuvalome plėves, nupjauname galus ir supjaustome 3-4cm storio griežinėliais, paspausdami delnu suformuojame pjausnius. Sudedame į marinatą, kad apsemtų. Jei marinato mažai mėsą teks kelis kartus apversti, kad ji tolygiai pasimarinuotų. Marinuoti kokias 3-4 val. geriausiai per naktį šaldytuve.
Kepti ant grotelių virš gerai įkaitintų žarijų 20-25 minutes jei pjausniai su krauju - 10-12 min.

Šaltinis: Arūnas Oželis, restorano LA PROVENCE savininkas


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Rimbertas, Gedvydas, Dovilė, Zenonas, Ksavera, Anna.

Pasveikink!

Anekdotas

Kuo dažniau susiduriu su muitininkais, tuo labiau mėgstu policininkus..

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą