Receptai
Marinuotos voveraitės
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1kg voveraičių, truputis druskos
Veiksmai :
Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 100-200ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodųjų pipirų, skiltelė česnako. Voveraites išvalykite, nuplaukite, po to pavirkite 15 min pasūdytame vandenyje ir sudėkite į stiklainius, užpilkite karštu marinatu. Stiklainisu sustatykite į verdančio vandens puodą ir kaitinkite su uždėtais (neuždarytais) dangteliais 20 minučių, po to užsukite dangtelius.Receptą atsiuntė: Renata
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):man patinka valgyti grybus mes jie skanus
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Prie viršininko durų trypčiodamas žmogelis atsidūsta ir sako:
- Kaip gaila, kad šiandien viršininkas NEPRIIMA.
Čia priėjo Kindziulis ir tarė:
- Tai gal jis pats DUODA?