Receptai
Močiutės ryžių pudingas
Šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 puodelio vandens, 1/2 puodelio nevirtų ilgagrūdžių ryžių, 2 suplaktų kiaušinio trinių, puse stiklinės cukraus, 1 valgomojo šaukšto avižinių miltų, žiupsnelio druskos, 2,5 stiklinės pieno, 1 valgomojo šaukšto šviežių citrinos sulčių, puse stiklinės ražinųm, 2 kiaušinių baltymų, 1/4 stiklinės cukraus.
Veiksmai :
1) Į nedidelę keptuvę supilkite ryžius ir vandenį ir ant vidutinės temperatūros užvirinkite. Pamaišykite ir sumažinkite temperatūrą iki minimumo. Keptuvę uždenkite virinkite kol vanduo išgaruos - apie 20min.
2) Orkaitė įkaitinkite iki 175 C.
3)Kiaušinių trynius sumaišykite su cukrumi. Tuomet suberkite šaukštelį avižini miltų ir druskos. Nenustodami maišyti supilkite pieną. Į gautą masę supilkite išvirtus ryžius, citrinos sultis ir razinas. Tuomet, visa tai, sudėkite į kepimo blėką. Blėką įdėkite į didesnę kurioje bųtų pora cm vandens.
4)Kelpti išanksto įkaitintoje keptuvėje tol, kol skystis išgaruos.
5) Kol ryžių masė kepa galima išplrakti baltimus iki standrumo. Ižplakus supilti 1/4 cukrausir jį vėl gerai išmaišyti. Viršų padengti morengu.
6) Įkaitinti orkaitę iki 200C
7)Kepti tol kol morengas įgaus auksinę spalvą. Patiekti šiltą.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nepageidaujamas avienos kvapas - Jei norite panaikinti specifinį avienos kvapą, pamirkykite ją virintame šaltame vandenyje, į kurį įpiltą acto ir įdėta lauro lapelių, pipirų. Taip pat galite dėti svofūno ar česnako. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ar Ieva buvo ištikima Adomui? Tiksliai nežinoma, bet mokslininkai tvirtina, kad žmogus kilęs iš beždžionės…