Receptai
Muštiniai su aštriu padažu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500 g nugarinės,
2.aliejaus.
Padažui:
3.2 svogūnai,
4.2 šaukštai acto,
5.2 kornišonai,
6.šaukštas garstyčių,
7.aliejaus,
8.šaukštelis baziliko,
9.pipirų,
10.druskos.
Veiksmai :
Mėsą supjaustyti ir išmušti kūjeliu. Tada apkepinti.Paruošti padažą: aliejų, kuriame kepė mėsa įkaitinti, įpilti šaukštą
šviežio aliejaus ir pakepinti svogūnus. Tada įpilti acto ir viską
virti 2 minutes. Po to pasūdyti, įberti pipirų, baziliko ir dar
pavirti. Muštinius įdėti į padažą ir 30 minučių patroškinti. Likus 5
minutėms iki pabaigos sudėti supjaustytus kornišonus ir garstyčias.
Patiekti su grikių koše. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Arabata ir jos atsiradimas trumpai - Arbatos tėvyne laikoma Kinija. Iki III m. e. a. arbata dažniausiai buvo vartojama tik kaip vaistas ar tonizuojantis gėrimas, ruošiamas iš šviežių arbatžolių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
“Opelis” kuriasi gerai, bet ilgai.