Receptai
Obuolių ir varškės pyragas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Tešla15 sausainių
2 valgomieji šaukštai cukraus
50 g sviesto arba margarino
Pirmajam įdaro sluoksniui
4 rūgštoki obuoliai
4 valgomieji šaukštai cukraus
1 valgomasis šaukštas cinamono
25 g sviesto arba margarino
Antrajam įdaro sluoksniui
1 pakelis (250 g) varškės
200 ml grietinėlės
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Papuošimui
150 ml grietinėlės
laimo vaisiaus arba citrinos
Veiksmai :
1. Sutrinkite sausainius ir ištirpinkite riebalus . Sumaišykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukrų. Tešlą sudėkite į apvalią formą su išimamu dugnu.
2. Nulupkite obuolius , išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol suminkštės. Sudėkite obuolius į formą su sausainių mase.
3. Suplakite grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi . Sudėkite varškę ir gerai išmaišykite. Supilkite masę ant obuolių ir padėkite šaltai.
4. Suplakite grietinėlę. Nuimkite formos kraštą ir papuoškite grietinėle pyrago viršų. Galite apipabarstyti tarkuota laimo vaisiaus ar citrinos žievele.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):nu labai skanus
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šventiškas stiklinės krašto papuošimas cukrumi! - Pamirkykite stiklinės kraštą citrinų sultyse, po to panardinkite jį į smulkų cukrų. Tai sukurs šventinį įspūdį ir suteiks gaivinamiesiems gėrimams bei sultims malonaus skonio. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Anūkėlis su seneliu nuotraukas varto, kur senelis dar jaunas. Vienoje nuotraukoje grupė žmonių uniformuotų žmonių.
- Seneli, o kas čia toks nemalonus toks?
- Tai Hitleris, anūkėli. Labai blogas žmogus, daug liaudies išnaikino.
- O kodėl tu šalia stovi ir ranką į viršu tiesi?
- Tai aš jam sakau: sustok, blin, ką tu darai!