Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Pagrindinis baltasis padažas


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

2 šaukštai margarino arba sviesto,
2 šaukštai miltų,
0,5 litro skysčio,
2 šaukštai grietinėlės arba grietinės,
druskos,
(1 šaukštelis sviesto). 

Veiksmai :

Margariną arba sviestą ištirpinti, tada jame pakepinti miltus, kol pagels, maišant supilti skystį, keletą minučių pavirti ir pasūdyti. Nukėlus nuo ugnies, pridėti grietinėlės ar sviesto (daugiau padažo nebevirinti).

Tinka vartoti su :

 Baltą padažą patiekti prie virtos mėsos ar valgių iš maltos mėsos.

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Linas ( 2012-07-19 18:44:41 )
Super tik vietoj druskos iberiau vegetos.Aciu
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Leonas, Leontina, Eirimas, Aistė, Simonas, Laisvūnas, Laisvūnė.

Pasveikink!

Anekdotas

- Panele, panele kiek Jums metų? - 19! -…iš karto ir neduotum… - Na, kodėl gi? Duosiu…

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą