Receptai
Prancūziškas obuolių punšas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 l stiprios arbatos,100 g rudojo gabalinio cukraus,
500 g apyrugščių obuolių,
1/2 ananaso,
1/2 laimo,
1/2 cinamono lazdelės,
2 gvazdikėliai,
3 kalendros sėklos
3 pimento sėklos,
1/8 l kalvadoso,
1/4 l grietinėlės,
rudojo gabalinio cukraus
Veiksmai :
Paruošti stiprią arbatą, supilti į puodą ir suberti gabalinį cukrų. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti į arbatą, suberti prieskonius, užvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritrauktų. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti kalvadoso, viską perkošti per sietelį ir dar karštą gėrimą išpilstyti į stiklines arba taures. Ant viršaus uždėti plaktos grietinėlės ir papuošti grūstu gabaliniu cukrumi. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukruje paskrudintos bulvės - Ištirpinkite keptuvėje šiek tiek cukraus, tada įdėkite bulvę ir šiek tiek pavartykite ją šiltoje keptuvėje. Kai bulvės įgauna gražią šviesiai rudą spalvą, jos yra paruoštos. Patiekite jas kartu su kiaulienos kepsniu ir raudonaisiais kop...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Paprastas ir suprantamas melas geriau, nei sudėtinga ir nesuprantama tiesa.