Receptai
Pyragas "Erika"
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Teslai: 1.5 st. miltu, 1.5 st. cukraus, 3 saukstai kakavos, 4 kiausiniai, 200g margarino, 3 sauksteliai kepimo milteliu, vanilinio cukraus. Varskes idarui: 500-700g varskes, 4 kiausiniai, stikline cukraus, 100g sviesto, kokoso drozliu.Veiksmai :
Maisykite margarina, kakava, cukru, vanilini cukru, 5 saukstus vandens ir virkite puode apie 5min. i atausinta mase leiskite 4 trynius ir gerai ja ismaisykite. Puse mases atidekite, o i likusia dali pilkite miltus, kepimo miltelius ir gerai isplaktus kiausiniu baltymus. Gerai ismaisyta tesla klokite i skarda. Maisykite varskes idara (ilgai) ir paruosta sluoksniuokite ant teslos. Ant virsaus pilkite likusia teslos mase. Pyraga kepkita valanda. Saukite tik i karsta orkaite. Iskepusi apipilkite sokolado mase ir apibarstykite kokosu drozlemis.Tinka vartoti su :
Su arbataReceptą atsiuntė: Viktorija
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Tikrai labai skanus pyragėlis. ;D
Skanus pyragas :) tik kažkodėl gavosi kapučino kavos skonis :) kadangi trečias sluoksnis - vien šokoladas tai su drauge jį užpylėm tik iškepus pyragui :)
Puikus pyragas :)) Jau kelis kartus ji kepiau ir visiems labai patiko !!!!!!!
O sokolada koki pirkti? ;D
Nju va,kepiau ir as sita pyraga:)
pirma karta gavosi puikiai,ir skonis geras, ir isvaizda.bet is pradziu kepiau tik apatini teslos sluoksni ir varske,o kai jie iskepe ant virsaus uzpyliau likusia tesla ir vel pasoviau i orkaite.
o vat kai kepiau antra karta ,nutariau is karto kepti visus tris sluoksnius...na ka,praejo beveik 2 valandos,virsutine tesla jau atrode netgi perkepusi,o kai prapjoviau savo pyrageli,is jo isbego skysta varske ir apatine tesla:(
Kokia varske geriau deti is pakeliu kur slapia, ar ta grudeta is maisiuko sausesne ?
jei ta mase is puodo atkirsime ir tik i viena dali desime miltu,o i kita nieko ,nes ji gan skysta ar kazkas iseis.as jau bandziau si pyraga,tik varske gavosi ant apacios ,nes kazkokia skysta isejo.bet visa kita niam niam skanumelis.as biskeli nukrypau nuo recepto ties ta vieta kur deti miltus,todel ir kilo klausimas.juk vistiek reiks kept dar karta ir ne viena.
labai skanus:)
skanus...;)*aciu!
atrodo tikrai skainiai verta pameginti pasigamint
tikrai skanus pyragelis verta pabandyt
turetu buti jeginis pyragenas :)
Tikrai teks pasidaryti, nes per daug gražiai ir skaniai atroodo.
Atrodo skaniai.. galvoju gal ipasidaryt?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nevirintas pienas - Į tešlą galima įpilti ir nevirinto pieno, tačiau jį reikia pašildyti....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Ar nesiskundi nosimi bei ausimis? - medicininės apžiūros metu gydytojas klausia pirmokėlio.
- Skundžiuosi.
- O kas yra? - susidomi gydytojas, - skauda?
- Neskauda, bet trukdo rengtis megztinį.