Receptai
Ropinių salierų salotos
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Didelis salieras,morka,
rūgštus obuolys,
6-7 džiovintos slyvos,
2 šaukštai grietinės,
2 šaukštai majonezo,
pagal skonį citrinos sulčių,
druskos.
Veiksmai :
Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sutarkuojama. Visos daržovės sumaišomos, apšlakstomos citrinos sultimis, sudedamos smulkiai supjaustytos slyvos, pasūdoma ir užpilama majonezu.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):o kur grietine?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip išrinkti tinkamą vyną ? - Visiems vynams dera universalus principas: kuo mažesniame plotelyje augintas vynuogių derlius, tuo savitesnis vyno charakteris. Paprastai tai reiškia ir aukštesnę vyno kokybę. Informaciją apie tai galite sužinoti skaitydami vyno etiketę ir žinod...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja: Vaikai, ar žinote Basanavičių, Kudirką, Daukantą,… Neištvėrė Petriukas atsistojo ir sako mokytojai: o ar žinai kas yra Rembo zarembo? Mokytoja: Ne Petriukas: Tai ko su savo hebra gąsdini?