Receptai
Serbentų padaže troškinta jautiena
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500 g jautienos,druskos,
pipirų,
½ šaukštelio garstyčių,
30 g riebalų,
šaukštas miltų,
stiklinė vandens,
100 g grietinėlės,
2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės.
Veiksmai :
Mėsą išmušti, pakepti, apibarstyti prieskoniais, įdėti garstyčių, įpilti vandens ir patroškinti. Tada įdėti grietinėlės, miltus, uogienės ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus.Tinka vartoti su :
Patiekti su bulvėmis.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sausos mielės - Sausos mielės pakyla greičiau negu šviežios. Jos veikia įmaišytos į tešlą, - atskirai kildinti jų nereikia. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mama sako Petriukui:
– Nueik į parduotuvę ir nupirk pieno.
Petriukas nueina, pardavėja įpila pieno ir klausia:
– O kur pinigai?
– Stiklainio apačioje.