Receptai
Šviežių vaisių sriuba
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
350 g vandens,
80 g obuolių,
90 g kriaušių,
10 g bulvių krakmolo,
40 g cukraus,
20 g grietinėlės,
1 g cinamono,
citrinos rūgšties.
Veiksmai :
Obuolius ir kriaušes nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklides ir palaikykite parūgštintame vandenyje. Žieveles ir sėklides pavirkite kol suminkštėja, perkoškite. Vaisius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite vaisių nuoviromis, pridėkite cinamono, cukraus ir virkite ant mažos ugnies. Baigdami virti supilkite su šaltu vandeniu išmaišytą krakmolą ir užvirinkite. Tada pagal skonį pridėkite citrinos rūgšties ir sriubą atšaldykite. Beliko užbalinki grietinėle.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Plaukia varlė, žiūri - karosas pliuškenasi. Tai vienu šonu išsiriečia, tai kitu, iššoka, burbulus leidžia,
žodžiu išsidirbinėja. Varlė:
- Karose, tu ką čia darai?
- Kaip ką? Žvejų laukiu.
- Tu ką, nuo proto nušokai, gyventi atsibodo?
- Neee, papraščiausiai mes su krokodilu medžiojame - aš masalas, o jis žolėse pasislėpęs ...