Receptai
Svogūnų bokšteliai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500g virtos mėsos,Stiklinė grietinės,
2 dideli svogūnai, keli mažesni,
50g sviesto,
1 kiaušinis,
Mėsos prieskoniai.
Veiksmai :
Nuvalius svogūnus, nupjauti viršūnes. Taip paruoštus svogūnus pavirinti grietinėje, po to juos suskirstyti į vis mažėjančius svogūnėlius.Į mėsą įdėti smulkiai pjaustyto svogūno , įmušti kiaušinį, prieskonius, druskos ir sumaišyti. Keptuvėje svieste pakepinti mėsos masę. Paruoštus svogūnėlius prikimšti mėsa ir iš kelių tokių svogūnų pastatyti bokštelį. Kaip padažą naudoti grietinę, kurioje virė svogūnai. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):virti svogunai, nelabai patraukliai skamba :D
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Traškių riekelių paslaptis - Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti? Mikrobangėje: be...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Du studentai bendrabutyje:
- Žinai, kuo skiriasi užuolaida nuo tualetinio popieriaus?
- Ne.
- AHA, reiškias, tai tu!!!