Receptai
UŽPILTA PAPRIKA
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2-3kg. paprikos, česnako, 6 stiklinės vandens, stiklinė cukraus, stiklinė aliejaus, 2-3 šaukštai druskos, 2 šaukšteliai citrinos rūgšties, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų.Veiksmai :
Iš visų nurodytų produktų, išskyrus papriką , išvirti užpilą. Papriką nuvalyti, supjaustyti gabalėliais skersai ar išilgai. 1-2min. įmesti į verdantį užpilą ir išgriebti. Karštą papriką sudėti į stiklainius, užpilti verdančiu užpilu, įdėti po skiltelę česnako ir uždengti. Kaitinti nereikia.Receptą atsiuntė: Renata
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežios salotos per rudens darganą - Kad per rudens darganas Jūsų salotos įgautų pikantiškesnio ir netradicinio skonio, paskaninkite jas įdėdami šiek tiek obuolių ir kriaušių kubelių. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žurnalistas klausia fermerio:
- Ar Jūsų kaimynai sąžiningi?
- Taip!
- Bet aš mačiau Jūsų bute užtaisytą medžioklinį šautuvą?!
- Šautuvas ir reikalingas tam, kad kaimynai būtų sąžiningi. . .