Receptai
Vegetariški greituliai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Paruošimo laikas: 20 min.
Virimo laikas: 10 min.
Įdaras:
2 valgomieji šaukštai aliejaus
3 valgomieji šaukštai smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų
10 japoniškų (shiitake) grybų, pjaustytų
50 g pjaustyto kiniško kopūsto
15 g pjaustytų bambuko ūglių
10 smulkiai pjaustytų kaštonų,
žiupsnelis juodųjų grybų, pjaustytų
40 g vermišėlių makaronų, pavirtų 1-2 min ir nusausintų
1 arbatinis šaukštelis cukraus
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas sauso šerio ar vyno.
1 arbatinis šaukštelis sezamo aliejaus
Greituliai:
24 lakštai greitulių (filo) tešlos.
1 suplaktas kiaušinis
Veiksmai :
Įpilti aliejaus į “kinišką” ar šiaip didelę keptuvę ir įkaitinti. Sudėti grybus, kinišką kopūstą, kaštonus, bambuko ūglius ir kepti 2-3 minutes maišant. Supilti cukrų, sojos padažą ir sezamo aliejų. Nukėlus nuo ugnies, sudėti likusius produktus ir gerai išmaišyti. Atšaldyti.
Suvyniojus įdarą į filo (greitulių) tešlą, kepti įkaitintame iki 180-190ºC aliejuje 2-3 minutes, kol tešla apskrus.
Patiekti su čili aliejumi, sojos ar slyvų padažu.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Per karštas maistas? - Jei manote, kad maistas yra karštas ar per karštas, negerkite vandens, nes jis bus dar karštesnis. Karštį geriausiai nuslopina kas nors saldaus, pvz., bananas. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Susitinka kelyje du suvalkiečiai. Vienas iš miesto važiuoja, kitas į miestą. Tas, kuris važiuoja į miestą, klausia grįžtančio:
- Tai kur buvai, Anuprai? Kur buvai?
- Mieste buvau.
- O ko?
- Tai matai, apsidraudžiau namą.
- Nuo ko?
- Nuo ugnies. O tu kur važiuoji?
- Į miestą.
- O ko?
- Važiuoju apsidrausti nuo krušos.
- Eik jau, Juozai. Kaip tu tą krušą padarysi?