Receptai
Žemaitiški cepelinai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 asmenims:1 kg bulvių
4 šaukštai miltų
2 kiaušiniai
druska
200 g mėsos faršo
aliejaus (virimui)
Veiksmai :
Bulves nuskusti ir išvirti.Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė.
Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir viską gerai iрmaišyti. Iš gautos tešlos suformuoti delno dydžio paplotėlius, į kiekvieną jų įdėti faršo. Paplotėlį su faršu sulankstyti, susukti, kad susiformuotų ovalo formos cepelinas.
Virti karštame aliejuje.
Tinka vartoti su :
Patiekti su grietine.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):kodel nera parašyta kiek virti?
o nuo kada italai cepelinus virt pradejo???? receptas paprastas ir nesunkus, galima deti sauksta krakmolo, tada virti vandeni. Nebutina ten svilinti aliejuje. Ta pati tesla eina kaip ir zemaiciu blynams, airiai is panasios teslos kepa paplotelius orkaiteje.
ka zinau man patinka italiski cepelinai labai skanus o ltv ziaurus
Super receptas!!!!!!! ;) visiems siulau
labai man tainka:)))
pati isbandziau sita recepta,ir visai skanu buvo...siulau pasidaryti ir kitiems,ir beje nera taip sunku...
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ignoravimas nurodytų kiekių - Nebūtina dėti į tešlą visų nurodytų prieskonių, arba derinius galite sugalvoti ir patys: pavyzdžiui, imbieras, muskato riešutas ir pipirai; kvepiantys pipirai, cinamonas ir gvazdikėliai; džiovintos citrusinių vaisių cedros milteliai, anyžia...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skelbimas studentų valgykloje: Gerbiami studentai, prašome nemėtyti kotletų ir dešrelių ant grindų! Trys šunys jau apsinuodijo!