Receptai
Žirniniai blynai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Pusė pakelio kefyro (250 gr.)Maltų žirnių arba žirninių miltų
Šaukštelis sodos
Druskos, aliejaus
Veiksmai :
Kefyrą, miltus, sodą, druską sumaišyti, kad išeitų grietinės tirštumo tešla. Dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi po kelis šaukštus tešlos ir formuoti blynus. Valgyti su spirgučių padažu arba su grietine.day.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kiek reikia deti maltu zirniu?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sulčių spaudimas - Prieš spausdami sultis, apelsinus, greipfrutus ir citrinas paridenkite ant stalo, tada išspausite daugiau ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kovos su narkotikais skyriaus darbuotojai areštavo ežiuką už tai, kad jis badosi