Straipsniai
Straipsnių archyvas
2012-08-14 Imuninę sistemą stiprinančios medžiagos
2012-06-21 Vaikų mityba: nuo nuklydimų iki kasdienių vitaminų porcijų
2011-08-12 Ką svarbu žinoti grybaujant?
2010-11-19 Pasaulio virtuvės (I dalis)
2010-11-19 Pasaulio virtuvės (II dalis)
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Miške atidaroma nauja parduotuvė. Visi žvėrys išsirikiuoja į eilę ir laukia. Apie 9val. ryto pasirodes ežiukas bando prasmukti į priekį. Lokys kad suriks: - Ežį, ką čia sau galvoji! Marš į eilę! Ežiukas išsigandęs nueina. Antrą dieną vėl tas pats - visi žvėrys trypčiojia eilėje, o ežys bando prasibrauti be eilės. Lokys vėl kad suriks: - Po galais, ežį, kiek galima kartot?! Marš į eilės galą! Susinervinęs ežiukas burba: - Atrodo, parduotuvės ir šiandien neatidarysiu...