Receptai
Aluje troškintas karpis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 kg karpis,
2.1,5 stiklinės alaus,
3.1 stiklinė atskiesto acto,
4.1 sauja razinų,
nutarkuota citrinos žievelė, 5.3 gvazdikėliai, druskos,
6.4 šaukštai miltų,
7.1 stiklinė džiūvėsėlių,
8.6 kvapnieji pipirai,
9.6 juodieji pipirai.
Veiksmai :
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30 - 40 minučių. Baigiant troškinti sudedamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą ir šaltą. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):turetu buti neblogas.jamam
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Verdant sriubą - Sriubą lėtai maišykite mediniu šaukštu - daržovės nesuvirs;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Du miestiečiai kaime.
- Žiūrėk, koks gražus arklys.
- Tai ne arklys, tai kiaulė.
- O kodėl ji su ragais?"