Receptai
Avižiniai sausainiai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
100 ml tirpinto sviesto;
250 ml avižinių dribsnių;
80 ml cukraus;
1 kiaušinis;
3 š. miltų;
0,5-1 a.š. vanilinio cukraus;
žiupsnelis druskos;
100 ml.grietinės;
1 šaukšteli sodos;
cinamono.
Veiksmai :
išsukame sviestą,cukrų ir kiaušinį.Sudedame dribsnius,miltus,vanilinį cukrų ir druską.Viską gerai išmaišome.Dedame šaukštu i kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepame karštoje orkaitėje apie 15-20 min.Tinka vartoti su :
Labai skanu su pienu ar sultymis.
Receptą atsiuntė Tutsi
Receptą atsiuntė: Tutsi
Dabartinis recepto įvertinimas:
![](https://patiekalai.lt/images/reitingai/reitingas4.gif)
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):O tai gal pagaliau gerbiama autorė paaiškins kada jis sodą su grietinę deda? :D
o karsta orkaite tai cia kiek laipsniu???
o jei gramais tai kiek to sviesto reikia?
labai labai labai skanus ;)
Grietinė - sodai nugesint, gi aiškina tau. Ar skaityt nemoki?
tai kam ta grietine ?
Man-nerealiai skanūs išėjo [ happy ]
kaiip tai kam grietine...jei yra soda,tai grietine ,kad jai nugesinti...
o kam grietine?
nu nieko tokie visai.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Be cukraus iškepta duona - Net jei norite išsikepti duonos be cukraus, į ½ l tešlos reikia įpilti 2 valgomuosius šaukštus sirupo. Tešlai kylant, mielės „suvalgo” sirupą ir iškepusi duona būna be cukraus. Pabandykite ir pastebėsite daug skirtumų tarp duonos, iškep...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Grįžta namo vyras ir parneša žmonai gėlių.
Žmona :
-Na tai ką, dabar man kojas jau praskėst?
Vyras:
- O mes ką, vazos neturim?