Receptai
Avižiniai sausainiai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
100 ml tirpinto sviesto;
250 ml avižinių dribsnių;
80 ml cukraus;
1 kiaušinis;
3 š. miltų;
0,5-1 a.š. vanilinio cukraus;
žiupsnelis druskos;
100 ml.grietinės;
1 šaukšteli sodos;
cinamono.
Veiksmai :
išsukame sviestą,cukrų ir kiaušinį.Sudedame dribsnius,miltus,vanilinį cukrų ir druską.Viską gerai išmaišome.Dedame šaukštu i kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepame karštoje orkaitėje apie 15-20 min.Tinka vartoti su :
Labai skanu su pienu ar sultymis.
Receptą atsiuntė Tutsi
Receptą atsiuntė: Tutsi
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):O tai gal pagaliau gerbiama autorė paaiškins kada jis sodą su grietinę deda? :D
o karsta orkaite tai cia kiek laipsniu???
o jei gramais tai kiek to sviesto reikia?
labai labai labai skanus ;)
Grietinė - sodai nugesint, gi aiškina tau. Ar skaityt nemoki?
tai kam ta grietine ?
Man-nerealiai skanūs išėjo [ happy ]
kaiip tai kam grietine...jei yra soda,tai grietine ,kad jai nugesinti...
o kam grietine?
nu nieko tokie visai.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Įvyniokite dėžutę maistui laikyti į rabarbaro lapą - Įvyniokite dėžutę maistui laikyti arba butelį su gėrimu į rabarbaro lapą. Rabarbaro lapas turi izoliacinių savybių ir gali išlaikyti maisto dėžutę larba gėrimą atšaldytą. Rabarbaro lapo nereikia neštis namo – jį galima palikti gamtoj...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Visi studentai skirstomi į tris grupes:
- kurie su malonumu mokosi.
- kurie mokosi be jokio malonumo.
- kurie su malonumu nesimoko.