Receptai
Baklažanų suktinukai su riešutais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
3 nedidelių baklažanų,50 g graikinių riešutų,
1-2 skiltelės česnako,
druskos pagal skonį,
aliejaus kepimui,
žalumynų ir granatų papuošimui.
Veiksmai :
Nuplautus baklažanus supjaustykite išilgai plonomis (3-5 mm) riekelėmis pabarstykite druska, sudėkite vieną ant kitos ir stipriai suspauskite. Po 20 min. nuplaukite ir nusausinkite. Baklažanų riekeles apkepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Kepdami baklažanai sugeria riebalus, todėl kepant gali reikėti jo vis įpilti. Apkeptas baklažanų riekeles išdėliokite ant popierinių servetėlių, kad nutekėtų aliejaus perteklius. Įdarui išgliaudytus graikinius riešutus sumalkite ir sumaišykite su išspaustu per presą česnaku. Jeigu norite aštresnio patiekalo, įdėkite česnako daugiau. Ant kiekvienos baklažano riekelės dėkite po arbatinį šaukštelį riešutų įdaro ir suvyniokite ją suktinuką. Paruoštus suktinukus dėkite į lėkštę, papuoškite žalumynais ir granato grūdeliaisTinka vartoti su :
Receptą atsiuntė RenataReceptą atsiuntė: RENATA
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):TAI KAUKAZIETISKAS PATIEKALAS,LABAI SUPERINE UZKANDA.BET AS I RIESUTUS IDEDU DAUG SMULKINTU PETRAZOLIU IR SIEK TIEK MAJONEZO BUTINAI
Iš tiesų turi būti skanu,kaip tik turiu baklažaną,eisiu išbandysiu .
mmm kaip skanu.as gaminu panasiai tik idara darau is varskes su zalumynais ispaudziu cesnako tada susuku ir galiukus pamirkau i smulkintus graik riesutus.niam niam .einu daryt,
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Variniai indai - Varinius indus plaukite karštomis raugintų kopūstų sultimis, po to perskalaukite šaltu vandeniu ir nublizginkite minkšta medžiaga....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Yra 3 būdai ką nors padaryti: padaryti pačiam, ką nors pasamdyti ir
uždrausti tą daryti savo vaikams.