Receptai
Daržovės prie visko
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Šaldytos daržovės (kokias mėgstate) Faršas (koks patinka) Grietinė Pienas Miltai Sviestas Prieskoniai faršui Prieskoniai daržovėms Kiti mėgstami prieskoniaipagal skoniVeiksmai :
Farša su prieskoniais dedame į keptuvę su trupučiu vandens ir patroskiname. Kitoje keptuvėje atšildome daržoves, pabarstome prieskoniais , patroškiname, jei reikia įpilame šiektiek vandens,prieš pabaiga įdedame gabalėlį sviesto. Išsitroškinus daržovėms sudedame faršą. Atskirai sumaišome ~2-3 šaukštus grietinės, ~2 šauštus miltų, šlakelį pieno ir užpilame ant daržovių su faršu. Gerai išmaišome. Dra patroškiname keletą minučių.Tinka vartoti su :
Galima valgyti vienas, galima patiekti su ryžiais, makaronais, bulvėmis. taip pat kaip garnyra prie kitų patiekalų pvz.mėsos, tokiu atveju galima gaminti be faršo. Valgant galima užsidėti kečupo ar kito mėgstamo padažo. Skanaus!Receptą atsiuntė Lina
Receptą atsiuntė: Lina
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):visai skanus padazas, ir labai lengvai gaminamas :) daug laiko neuzima :) as tai vietoj farso dejau troskinta kiauliena is koncervu, tai nei priekoniu taikyti nereikejo, o skonis liux ;)
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kaip gyvena Jūsų vyras? – Jis tapo mokslo auka… - Nejaugi rentgeno spinduliai?… - Nea, pirštų atspaudai.