Receptai
Daržovės su šviežiais briedžiukais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
200 g šviežių briedžiukų,250 g morkų,
250 g žiedinių kopūstų,
250 g baltųjų ridikėlių,
1,5 šaukšto sviesto arba margarino,
1 šaukštas miltų,
druskos, cukraus,
l stiklinė vandens arba sultinio,
krapų, laiškinio česnako.
Veiksmai :
Briedžiukus nuvalyti, nuplauti, įpilti daug vandens ir kaitinti, kol vanduo beveik užvirs. Kaitinant grybus maišyti, kad nuo jų nelygaus paviršiaus geriau nusiplautų nešvarumai ir smėlis. Paskui sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvmti ir supjaustyti. Daržoves nuvalyti, supjaustyti gražiais gabalėliais ir virti pasūdytame vandenyje. Kai daržovės apvirs, sudėti grybus ir dar pavirti. Daržovėms išvirus, sudėti su riebalais sumaišytus miltus, užvirinti, įberti druskos ir cukraus, pabarstyti susmulkintais žalumynais. Valgyti su šviežiomis virtomis bulvėmis ir kepta mėsa. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas prašo tėvą:
- Tėveli, duok du litus. Aš noriu nueiti į zoologijos sodą ir pamatyti smauglį.
- Pasiimk lupą, nueik į sodą ir pasižiūrėk į slieką.