Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste


Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:


Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste

Jums prireiks :

10g saulėgrąžų aliejaus, 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo, 40g rudųjų konservuotų pupelių, 5g Valdorfo aitriosios adžikos, 1g druskos, 2g baziliko lapelių, 20g raudonųjų ikrų, 20g citrinos

Veiksmai :

Foliją patepkite 10g saulėgrąžų aliejumi. Supjaustykite mažais kubeliais 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo ir pridėkite 40g rudųjų konservuotų pupelių. Daržoves apšlakstykite 10g saulėgrąžų aliejaus, 5g Valdorfo aitriosios adžikos ir 1g druskos . Paruoštas daržoves sudėkite ant folijos, ant jų sudėkite 2g baziliko lapelių, ant daržovių dėkite 150g oda į viršų sterko su oda filė (odą nuo žvynų nuskuskite), kurią apšlakstykite 5g citrinos sunka, pagardinkite 1g druskos ir 0,5g maltos ciberžolės. Foliją viršuje gražiai užlankstykite ir kepkite 200 C temperatūros orkaitėje 20 min.  Iškeptą žuvį išimkite iš folijos ir atidėkite į šoną. Iš folijos lėkštėn per vidurį supilkite daržoves, ant jų uždėkite žuvį, po atknojusia odelę dėkite 20g raudonųjų ikrų, šalia dėkite 20g citrinos skiltelę.

 

Vincentas Sakas 


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gomantas, Eibartė, Honorijus, Alberta, Norgaudas, Girenė, Honoratas, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

Išleistuvių vakaras ekonomikos universitete. Naujosios rusų aukštuomenės atžalos apspitę savo mėgstamą profesorių ir nori įsiteikti: - Profesoriau, mes atsisveikindami susimesim ir nupirksim “kompą”. Norit? - Ne, nenoriu. - Tada susidėję nupirksim “ratus”. - Ne, nenoriu. - Profesoriau, per visą fakultetą sudėsim jums vilai. - Ne, nenoriu. - Profesoriau, kam tas turgus? Ar sunku pasakyti, ko norit? - Turiu vienintelį norą, kad jūs niekad niekam nesakytumėt, jog pas mane mokėtės...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą