Receptai
Grikiniai blynai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Stiklinė virtų grikiųMiltų
Kiaušiniai
Cukraus arba medus
Pieno arba vandens
Veiksmai :
Viską išmaišyti ir kepti blynus keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Norint, grikius galima pakeisti mėgstamomis kruopomis.Day.lt
Tinka vartoti su :
Valgyti su spirgučių padažu arba su grietine.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):As tai dar deciau smulkia supjaustyto svoguno pusele ir shiek tiek arbatini sauksteli vegetos ar kitu prieskoniu, kaip maltu kmynu ar pan., ka megstat, miltu tik pora valg. saukshtu/ 1-am kiausiniui. Kas megsta cesnaka, gali deti pora susmulkintu skilteliu vietoj cesnako, cukraus nerweiketu det ish viso, jei jau su spirguciais valgote, bet skonio reikalas. Nebutina valgyt su spirgais ar grietine, skanu su varshke ar uzsigeriant kefyru, pasukom
Jei kepi blynus is viso turetum zinot kokiom proporcijom maisyt tesla
Neradau niekur parašyta kiek reikia dėt miltų, kiaušinių, cukraus, pieno... Iš kur man žinot kiek prikraut visko????????
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studentas nežino tik 2 atvejais - arba kai dar nelaikė, arba kai jau išlaikė.