Receptai
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500 g grybų,1 svogūnas,
1,5 stiklinės žirnių,
3 šaukštai aliejaus,
3 šaukštai grietinėlės,
vandens,
druskos, pipirų, krapų.
Veiksmai :
Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti aliejuje. Sudėti pjaustytas bulves, įpilti šiek tiek vandens ar sultinio, pabarstyti prieskonių ir 15 minučių patroškinti. Suberti žirnius ir patroškinti dar, kol jie suminkštės. Baigiant troškinti įpilti grietinėlės, apibarstyti žalumynais. Prie šio valgio tinka agurkų ar ridikėlių salotos. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):labai skanu ir lengva padaryti.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tėvas klausia sūnaus: - Na, kaip sekasi mokykloje? - Puikiai! Kontraktą su šita klase man pratęsė dar metams!