Receptai
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai,
2.druskos, pipirų.
3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių,
4.30 g augalinių riebalų,
5.1 šaukštas miltų,
6.1 stiklinė vandens, 7.100 g grietinėlės, 8.1—2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių arba juodųjų serbentų uogienės.
Veiksmai :
Išmuštus mėsos griežinėlius apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, garstyčių milteliais, įpilti vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Į mėsos sultis sudėti vandenyje arba grietinėlėje išplaktus miltus, serbentų drebučius arba uogienę, dar 5 minutes patroškinti ir supilti grietinėlę.
Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinka virtos arba keptos bulvės, salotų lapeliai, švieži agurkai
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vėžliukas rabždinasi į medį, kabinasi, vis užkliūva, tačiau šiaip taip užsikaria ant šakos ir nuo jos šoka žemyn. Išskėtęs letenėles pamosuoja ir trenkiasi į žemę. Paskui vėl ropoja į medį, vėl šoka ir vėl lipa… Visa tai stebi iš lizdo paukščių pora. Vienas ir sako: - Klausyk, jau turbūt laikas pasakyti mūsų vaikui, kad jis įsūnytas…