Receptai
Jautienos kepsnys
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 kg jautienos,50 g riebalų,
druskos,
pipirų,
30 g sviesto,
krienų,
vandens.
Veiksmai :
Mėsa įtrinti prieskoniais ir 30 minučių palaikyti. Tada pakepinti. Apkeptą mėsą kepti orkaitėje. Kepsnys turi būti ne visai iškepęs. Pagaminta mėsa užpilama padažu, pagamintu iš mėsos sulčių ir sviesto. Prie mėsos tinka bulvės. Skanaus.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Trynių laikymas - Jeigu netyčia ruošiant patiekalus jum reikėjo tik baltymų ir liko nusuvartotų trynių, juos kurį laiką galite juos palaikyti šaldytuve užpyje šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ginčas. Žmona rėkia vyrui: "Kai mirsiu, galėsi susirasti kitą". Vyras: "Tu tik mirk, aš jau susiradau".