Receptai
Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 karšis (800 g - l kg),druskos, acto,
2.0,5 stiklinės ryžių,
vandens,
3.200 g sūdytų grybų,
4.1 kietai virtas kiaušinis,
5.60 g sviesto,
6.1 svogūnas, petražolių,
maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio,
7.200 g grietinės.
Veiksmai :
Žuvį nuskusti, nupjaustyti pelekus, išimti žiaunas arba nupjauti galvą, išimti vidurius, išplauti ir išpjauti stuburo kaulą. Vidų pabarstyti druska, pašlakstyti actu ir 30 minučių palaikyti šaltai. Įdarui išvirti ryžius ir sumaišyti su kapotais grybais, kiaušiniu, svieste pakepintu svogūnu, susmulkintais žalumynais, prieskoniais. Jei įdaras per sausas, įdėti grietinės . Įdaro prikimštą žuvį dėti į keptuvę arba į ugniai atsparų indą, patepti grietine, apibarstyti džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu ir kepti. Patiekti su virtomis bulvėmis ir grietinės padažu. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė? - Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pa...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
“Kur ji?”. Prancūzas užduoda tokį klausimą, kai ieško moters, norvegas - šviežiai šaldytos žuvies, amerikietis - mašnos, o rusas - baltos butelio.