Receptai
Keptas viščiukas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
* 1 išplaktas kiaušinis;* 3 valg. šaukštai lieso pieno;
* ½ puodelio maltų linų sėmenų;
* ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių;
* ¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų;
* 1 valg. šaukštas džiovintų petražolių;
* 1 arb. šaukštelis džiovintos paprikos;
* 1 arb. šaukštelis čili prieskonių;
* 2 arb. šaukšteliai smulkiai supjaustyto česnako;
* 1 arb. šaukštelis prieskoniais pagardintos druskos;
* 1–1½ kg viščiuko mėsos;
* 2 valg. šaukštai pašildyto sviesto.
Veiksmai :
Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską.
Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. Juos pamirkykite kiaušinio mišinyje ir apvoliokite paruoštuose džiūvėsėliuose.
Sudėkite viščiuko gabalėlius į riebalai išteptą skardą taip, kad jie vienas su kitu nesiliestų. Viršų pašlakstykite pašildytu sviestu ir kepkite iki 1900C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mokėkite pasirinkti ikrus - Didžiausią vertę pasaulinėje rinkoje turi grūdėtieji didžiojo eršketo (Beluga) ikrai. Jie rinkoje sudaro tik 5 proc. visų ikrų. Šie ikrai stambūs, pilki, o labiausiai vertinami yra pilkai žydri. Pasižymi skonio grynumu. Jų stikliniai indeli...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Blondinė guodžiasi savo draugei:
- Man taip nesiseka... Taip nesiseka... Vos tik susipažįstu su įdomiu ir
seksualiu vaikinu, paaiškėja, jog arba jis yra vedęs, arba ašištekėjusi...