Receptai
Kepti baklažanai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2-3 baklažanai (apie 750 g),3 šaukštai miltų,
4 šaukštai riebalų,
pagal skonį maltų pipirų, petražolių lapelių, druskos.
Veiksmai :
Baklažanus supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdyti ir 30-35 min. leisti pastovėti. Po to nusausinti, apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių. Iškepus pabarstyti maltais pipirais ir smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.
Dabartinis recepto įvertinimas:
![](https://patiekalai.lt/images/reitingai/reitingas4.gif)
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):niekaip nesuprantu ka nusausinti, nes kada pasudziau ir palaukiau 35min jie liko labai sausi ir nes sudziuvo, o ka reikia sausinti?
tiesiog puiku........
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Narkomanas girtuokliui: “Gimęs šliaužioti, pasitrauk nuo pakilimo tako!”.