Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Kepti baklažanai


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

2-3 baklažanai (apie 750 g),
3 šaukštai miltų,
4 šaukštai riebalų,
pagal skonį maltų pipirų, petražolių lapelių, druskos.

Veiksmai :

Baklažanus supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdyti ir 30-35 min. leisti pastovėti. Po to nusausinti, apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių. Iškepus pabarstyti maltais pipirais ir smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

ema ( 2010-04-20 18:59:41 )
niekaip nesuprantu ka nusausinti, nes kada pasudziau ir palaukiau 35min jie liko labai sausi ir nes sudziuvo, o ka reikia sausinti?
seva ( 2008-08-13 19:23:57 )
tiesiog puiku........
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Apolonijus, Eitvilas, Girmantė.

Pasveikink!

Anekdotas

Skamba telefonas: - Alio. - Čia Bazė? - Ne jūs ne ten pataikėte, čia raketinė bazė! - Čia jūs ne ten pataikėte! Kas užmokės už mano sandėliuką????

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą