Receptai
Keptos bulvės
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
350 g bulvių,
100 g sviesto,
80 g agurkų
80 g pomidorų,
100 g grietinės,
druskos.
Veiksmai :
Žalias bulves supjaustykite skiltelėmis. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišydami. Paskui bulves dėkite į troškinimo indą, įdėkite sviestą, 50 g grietinės ir 15 – 20 minučių patroškinkite orkaitėje. Pomidorus ir agurkus susmulkinkite, pagardinkite druska, dėkite 50 g grietinės ir išmaišykite. Į lėkštę dėkite vienam šone bulvių, užpilkite sviestu, kuriame kepė,o kitame šone agurkų ir pomidorų saltų.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti šviežius maisto produktus - Ruošiant valgį reikia visada laikytis recepte nurodytų proporcijų. Tada sunaudosite mažiau produktų ir nebus maisto likučių, kurie greitai genda. Labai svarbi produkto kokybė, todėl nepatariama be reikalo pirkti šviežių produktų atsargai. M...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Linksminatės čia, o mano papūga numirė!
- Aik tu, realiai?..
- Ne, su spec. efektais!