Receptai
Meksikietiškai troškinta žuvis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.2 kg karpio arba plekšnės,2.500 g smulkiai supjaustytų pomidorų,
3.5 sukapotos česnako skiltelės,
4.8 sukapotos petražolių šakelės,
5.0,5 stiklinės nuluptų ir smulkiai supjaustytш migdolų,
6.0,5 stiklinės razinų,
7.0,5 stiklinės žaliųjų alyvų,
8.20 nedidelių su lupenomis virtų bulvių,
Veiksmai :
Bulves nulupti. Žuvį sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir virti 15 minučių. Paskui nuvarvinti, išrinkti ašakas.Svogūnus ir česnaką iki skaidrumo pakepinti aliejuje, sudėti pomidorus, pasūdyti, įberti pipirų ir troškinti 5 minutes.
Sumažinus ugnį suberti razinas, migdolus, petražoles, bulves, alyvas, žuvį. Dar šiek tiek patroškinti. Prieš patiekiant papuošti konservuota paprika. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip biriai išvirti ryžius? - Kaip biriai išvirti ryžius? Nuplauti ryžiai suberiami i verdantį pasūdytą vandenį (3 l vandens, 30 g druskos, 0,5 kg ryžių) ir verdami ant mažos ugnies. Išvirusius ryžius reikia supilti į sietelį ir perpilti karštu vandeniu. Kai vanduo nute...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vakar mes gėrėm degtinę. Paskui ji baigėsi ir mes parsinešėm alaus. Gėrėm alų, o kai jis baigėsi, draugas aptiko užsilikusį konjaką. Ėmėm jį gerti. O paskui aš apsinuodijau meduoliais...