Receptai
Omaras su kalvadosu
Šalis: Prancūzija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 mažų omarų (400 g) arba 2 didelių (600-800 g),100 g sviesto,
druskos,
šviežiai maltų pipirų,
žiubsnelio cukraus,
100 g kalvadoso.
Veiksmai :
Įkaitinkite orkaitę, specialiu peiliu perskelkite omarus pusiau, išvalykite vidurius, puseles aptepkite 50 g sviesto, druska, pipirais ir sudėkite į troškintuvą, užpilkite šlakeliu vandens. Virkite 10-15 min., pašlakstydami sultimis. Atsargiai užpilkite kalvadosu, (pasistenkite pilti ne ant pačių omarų, o į sultinį). Sudėkite likusį sviestą, suberkite cukrų ir troškinkite karštoje orkaitėje dar 8 min. Patiekite karštą.Tinka vartoti su :
Kaip valgyti omarą ?
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patiekalai su želatina - Patiekalus su želatina laikykite šaldytuve. Išimkite pusvalandį prieš tiekdami....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kodėl striptizo barai užsidaro du kartus per metus?
- Pavasario ir rudens egzaminų sesijos.